Cara Untuk Muat Turun (Download) File

 • Klik pada mana-mana file yang dikehendaki. (Jangan klik butang kanan untuk 'save target as').
 • Anda akan dibawa ke sebuah halaman lain iaitu 'mediafire' (tempat kesemua fail itu disimpan). Jika ada satu lagi halaman lain untuk iklan daripada 'mediafire' muncul, tutup sahaja tetingkap (windows) iklan itu (tetingkap iklan biasanya lebih kecil).
 • Sila tunggu sehingga ayat yang memaparkan 'Click here to start download' muncul pada halaman 'mediafire' tersebut. Sila klik pada ayat itu.
 • Sebuah dialog box (file download) akan muncul. Sila klik pada butang 'save'.
 • Dialog box lain untuk memilih lokasi penyimpanan fail akan muncul. Sila pilih lokasi yang dikehendaki dan klik save. Tunggu hingga fail siap di muat turun (download).

Mp3 Kuliah Oleh Setiausaha Dewan Tarbiyyah AQBAT, Ustadz Muhammad Al-Muhajir

Syarah Surah At-Taubah

 1. Q1 - Surah At-Taubah ayat 5 (Ayat-ayat pedang).mp3 (5.07 MB)
 2. Q2 - Surah At-Taubah ayat 9-11 (Menghalang manusia daripada jalan Allah).mp3 (6.23 MB)
 3. Q3 - Surah At-Taubah ayat 12 & 13 (Perangilah pemimpin-pemimpin kafir itu).mp3 (5.05 MB)
 4. Q4 - Surah At-Taubah ayat 14 & 15 (Perangi mereka!).mp3 (9.3 MB)
 5. Q5 - Surah At-Taubah ayat 16 (Kamu pasti diuji untuk jihad).mp3 (4.54 MB)
 6. Q6 - Surah At-Taubah ayat 17-19 (Amal paling utama dalam Islam).mp3 (8.46 MB)
 7. Q7 - Surah At-Taubah ayat 20-22 (Anugerah untuk mujahidin).mp3 (11.82 MB)

Syarah Hadis-Hadis Pilihan

Syarah Risalah Asy-Syahid Abu Musab Az-Zarqawi (Takkan Kubiarkan Islam Dihancurkan)

7 ulasan:

cucumatlela berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
irhabiyun berkata...

kajian syarah ke 10,11,12 linknya sudah expired, mohon di upload ulang

irhabiyun berkata...

10 - Ketika Jihad Menjadi Fardlu 'Ain.mp3


12 - Mujahid sebagai Pembela Islam.MP3

Menjelajah Bumi berkata...

mohon di upload ulang

11. Peranan Muslimat dalam Jihad.mp3
13. Kesabaran dalam Jihad.mp3

Q1 - Surah At-Taubah ayat 5 (Ayat-ayat pedang).mp3 (5.07 MB)

H7 - Keistimewaan syuhada.mp3

syukron

Ikhwan Militans berkata...

Syukron Akh..


Kemenangan itu milik Allah seluruhnya.

Allahuakbar! Allahuakbar! Allahuakbar!

Tanpa Nama berkata...

download film-film islami subtitle indonesia

http://inspiremovie.wordpress.com/

IBU PUSPITA berkata...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI